FunX

Een weekendje festivals

  1. Newschevron right
  2. Een weekendje festivals
Dansen, zingen, kijken en bekeken worden, je hebt het er maar druk mee. Dit alles kan jij namelijk in je agenda noteren voor het aankomende weekend. Zit je liever thuis? Blijf dan lekker in de buurt van je radio. Want ook vanuit je luie stoel kan jij dit weekend genieten van verschillende festivals. Lees snel verder hoe FunX je dit weekend meeneemt naar Tilburg, Rotterdam en Arnhem!Festival Mundial

Zo is er bijvoorbeeld Festival Mundial in het Tilburgse Leijpark. Natuurlijk is FunX er dit jaar weer bij en brengen de reporters live verslag vanuit Tilly. Je hoeft dus helemaal niks te missen.
Alpha Blondy, Alain Clark, Pete Philly en nog veel meer artiesten zijn live te zien. Naast optredens kan je op 13, 14 en 15 juni ook genieten van dans, poëzie en workshops. Meer info over Festival Mundial vind je hier.

{youtube}2c5JuiMUz64&hl=en{/youtube}

Daddy Yankee

Vul je tank maar met “Gasolina” want dit weekend wil je in Rotterdam zijn om daar live The Godfather of Reggaeton te zien. Want niemand minder dan Daddy Yankee treedt op 14 juni op in Ahoy Rotterdam.
Je hebt hem op FunX misschien wel voorbij horen komen met 1 van zijn tracks, zoals bijvoorbeeld Gasolina, Lo Que Paso Paso en Rompe. Maar nu hoor je hem niet alleen op je radio, nee. FunX brengt jouw exclusief dichter bij de reggaeton-ster. Zo kon je bijvoorbeeld kaarten winnen zodat jij hem live on stage kan bewonderen. Dit weekend gaat het los; in Rotterdam! Meer info klik hier.


Volop genieten op Live For Life
Ben jij ook een levensgenieter? En wil je dit weekend samen met anderen genieten van muziek, dans, lekker eten en veel meer. Dan wil je het Live For Live festival niet missen op 15 juni.
Het centrum van Arnhem staat dan alweer voor de 10e keer in het teken van onder andere cultuur, muziek, dans, lifestyle en meer. Je kan op deze zondag optredens verwachten van Yes-R, Arnhemsgewijs, Trafassi en veel meer.

De FunX reporters doen verslag vanuit Arnhem zodat je door je radio de sfeer kan proeven. Van 15.00 tot 19.00 staat jouw radio in het teken van muziek en Live For Life. Meer info check de Live For Life pagina.


Brassbands On Tour
De finalisten van de Battle Of Drums gaan On Tour! Tijdens het Life For Live festival in Arnhem gaat een brassband je alvast opwarmen voor de finale die plaatsvindt op 25 juli in Rotterdam. Dus mis het niet en dans mee op de opzwepende klanken!

Ster advertentie
Ster advertentie