FunX

Volwassen Tatjana voelt zich sexier dan ooit

  1. Newschevron right
  2. Volwassen Tatjana voelt zich sexier dan ooit
Tatjana Simic is trots op de foto's die ze gemaakt heeft voor de nieuwe Playboy die vandaag feestelijk gelanceerd wordt. Ze hoopt dat het nummer, waarin ze in volle glorie te zien is, ook in smaak valt bij vrouwen. Ze vertelde vanochtend in de FunX ochtendshow, dat ze dat als het grootste compliment beschouwt.

Rondingen

De 49-jarige Tatjana stond al meer dan tien keer in de Playboy, maar volgens haar is het deze keer totaal anders. "Het is een volwassen Tatjana die je gaat zien. (..) Het is geen chique of nette fotoshoot." Volgens haar zit er een groot verschil tussen nu en de shoots van twaalf a dertien jaar geleden: "Ik ben een volwassen vrouw met mijn rondingen en oneffenheden. Dat wilde ik op deze manier graag laten zien."

Vrouwen

Tatjana wil niet dat haar foto's te veel bewerkt worden, want ze schaamt zich niet voor haar leeftijd: "Ik ben een volwassen vrouw met meer karakter in mijn gezicht dan op mijn lichaam. Dat is waar ik voorbeeld voor sta met een naaktshoot. Hopelijk valt dat ook bij vrouwen in de smaak, dat zou ik het grootste compliment vinden."

Tarwe-allergie

Tatjana heeft weken van tevoren brood en pasta laten staan, vanwege een tarwe-allergie die ze ontdekte. Ze zegt dat het haar enorm geholpen heeft met de fotoshoot. "Ik voelde me slanker dan ooit en fit. Dat is te zien op foto's en dat is echt door kleine dingetjes gekomen."

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F70187442?"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie