FunX

Darryl brengt andere stijl bij nieuwe release

  1. Newschevron right
  2. Darryl brengt andere stijl bij nieuwe release
Je hebt al een tijdje geen nieuwe nummers van Darryl gehoord en dat is niet zonder reden."Muziek stond op een laag pitje, ik was heel even m'n liefde ervoor een klein beetje verloren. Tenminste, niet verloren maar ik had eventjes geen plezier meer in," aldus Darryl in Start. De rapper is aan een nieuwe fase begonnen in zijn muzikale carrière. Na een pauze is hij weer volop bezig met het maken van nieuwe muziek.

Darryl verklapte daarbij ook dat hij met iets heel anders komt dan je van hem gewend bent. Hij wilde er verder niet veel over kwijt. De rapper vertelde alleen dat het in ieder geval niet om dance muziek gaat.

Avontuur
Atlas is het nieuwe avonturenprogramma van de AVRO waar Darryl aan heeft deelgenomen. Hij is daarvoor afgereisd naar het Atlas gebergte in Marokko. Daar werden 12 BN'ers over twee teams verdeeld die het tegen elkaar moesten opnemen. "Ik heb lijpe shit meegemaakt. Om te beginnen moet ik zeggen dat ik eigenlijk niet van dit soort dingen hou," verklaarde Darryl.

Hij twijfelde dan ook toen hij werd gevraagd voor het programma. Uiteindelijk vindt de rapper het goed dat hij is meegegaan:"Nu achteraf als ik zo kijk naar dat hele project vond ik het echt een toptijd, Ik heb geweldige mensen leren kennen. Ik heb een leuke tijd gehad, ondanks dat het f*ck*ng warm was."



Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie