FunX

Renato Valdés Olmos (My Name is E) blijft innoveren

  1. Newschevron right
  2. Renato Valdés Olmos (My Name is E) blijft innoveren
Renato Valdés Olmos (24) begon anderhalf jaar geleden met drie mede-studenten My Name is E, een online dienst om digitale visitekaartjes uit te wisselen via je telefoon. Zijn passie is blijven innoveren en dat kan hij goed doen in zijn werk.

In Hi5 zocht hij op zondag 7 februari een PHP programmeur die het team van zijn bedrijf kan komen versterken. Of dat gelukt is? Klik hier.

Interaction Design
Al op zijn zestiende werkte Renato als ontwerper voor grote studio’s. Toen hij achttien was, schreef hij zich als ZZP’er (Zelfstandige Zonder Personeel) in bij de Kamer van Koophandel. Na de middelbare school ging hij naar de Hogeschool voor de Kunsten, richting Interaction Design. Alleen ontwerpen vond hij te beperkt, hij wilde echt een product neerzetten waarmee hij een eigen bedrijf kon beginnen. Daarom bedacht hij als afstudeerproject My Name is E.

Solliciteren
Nu, anderhalf jaar verder, geeft Renato samen met medeoprichter Paul Geurts leiding aan een team van negen mensen. Misschien dat luisteraar Idries wel de tiende persoon is die voor My Name is E gaat werken, want Renato voelde hem op zondag 7 februari aan de tand in Hi5.

Hieronder hoor je of Idries bij My Name is E langs mag komen voor een vervolggesprek.

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201002071700.wma{/wmaremote}


Ster advertentie
Ster advertentie