FunX

Borgers had graag met Bracha getongd

  1. Newschevron right
  2. Borgers had graag met Bracha getongd
"I wish, I wish, als ze d'r mond open had gedaan dan had ik gezegd; kom maar!" reageerde cabaretière Carolien Borgers op de roddel die Fernando haar voorlegde. Het gerucht was dat ze met Bracha van Doesburgh zou hebben 'getongworsteld'. Deze roddel werd bij deze dus door Borgers weerlegd.

Happy End(ing)
Columniste, cabaretière en deelneemster aan Wie is de Mol? Carolien vertelde vanochtend bij Start over haar nieuwe show 'Happy End'. Fernando moest hierbij aan seks denken. "Dat is happy ending! It’s a difference, three letters! Een happy end is meer als in een film, een goed einde," aldus Carolien. Vrijdag gaat de show in première en het is een voorstelling over het onvermijdelijke einde. Ingrediënten: een berg energie, een dijk van een stem en muzikant Chris Grem als rots in de branding.

Wie Is De Mol?
Aankomende donderdag vindt de reünie van Wie Is De Mol? plaats. Dan worden er haarelastiekjes en horloges geveild en mogen de fans vragen stellen. Fernando probeerde natuurlijk nog te ontfutselen of ze nou de Mol is of niet. Borgers versprak zich bijna, maar herstelde zich snel. Beluister het complete interview hieronder terug!

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F78893700"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie