FunX

Agesilas: "Deelnemers kunnen jurylid uitdagen"

  1. Newschevron right
  2. Agesilas: "Deelnemers kunnen jurylid uitdagen"
Summer Dance Forever gaat aankomende donderdag van start. Reden voor organisator en choreograaf John Agesilas om aan te schuiven in FunX Start om meer over dit underground urbandance-festival te vertellen.


Profs uitdagen
Op het zesdaagse Amsterdamse festival kan je verschillende hiphop battles, showcases, muziek- en theatervoorstellingen verwachten. Het bijzondere van de battles is dat deelnemers de beroemde juryleden kunnen uitdagen. In het team zitten onder andere Caleaf (New York), Joseph Go (Frankrijk), Junior Boogy (Canada) en Hiro (Japan).

Workshops
Je kan ook workshops volgen van beroemde choreografen. Deelnemers kunnen niet alleen hiphop-moves leren, maar ook ragga-jam (dancehall)l. Dit wordt gegeven door de bekende choreografe Laure die wereldwijd workshops geeft. Ondanks dat het momenteel storm loopt, kan je je hier nog steeds voor inschrijven op de site.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F57177616&show_artwork=false"></iframe>
{/source}
Ster advertentie
Ster advertentie