FunX

Josylvio chillt op Curaçao in nieuwe videoclip Catch Up

foto: Instagram: Josylvio
  1. Newschevron right
  2. Josylvio chillt op Curaçao in nieuwe videoclip Catch Up

Josylvio - ja die ene met die enge flow - heeft vandaag zijn nieuwe track Catch Up uitgebracht. Toen Morad & Shay de track voor het eerst hoorden moesten ze even nadenken: dit is wel heel anders dan we van Josylvio gewend zijn! Het is namelijk een track over de liefde, iets waar Josylvio normaal gesproken niet zo open over is. En dus belden ze hem op voor wat meer juicy details.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik praat nooit over dat soort dingen. Maar alles in mijn muziek is waargebeurd. En als ik iets meemaak, dan maak ik daar een liedje over."

Josylvia

Hoewel de liefde nu onderwerp is in zijn muziek, betekent dat niet dat er nu een misses Josylvia in zijn leven is, "behalve die miljoen euro toch?"

Old school shit

Het nieuwe album van Josylvio komt op 23 februari uit onder zijn eigen label Hella Cash. Net als bij 2 Gezichten wil hij weer een andere kant van zichzelf laten zien.

"Er komen veel vernieuwende tracks en genres, maar je krijgt nog steeds trap en old school shit te horen."

DiXte

Omdat we Catch Up zo´n heerlijk nummer vinden bij FunX, is de track verkozen tot de DiXte van deze week! En dat betekent dat je Josylvio extra vaak op je favoriete radiostation hoort langskomen, aah niffo.

Ster advertentie
Ster advertentie