FunX

Jairzinho over zijn nieuwe track 'Tempo' met Sevn Alias, BKO & Boef

  1. Newschevron right
  2. Jairzinho over zijn nieuwe track 'Tempo' met Sevn Alias, BKO & Boef

Jairzinho is back! Hij timmert hard aan de weg voor zijn solocarrière. Vandaag verscheen de track 'Tempo' op Spotify. Voor deze single werkte hij samen met Sevn Alias, BKO en Boef. De track werd geproduceerd door Project Money. Jairzinho was om vijf uur vannacht pas klaar met werken, maar zat 's ochtends vroeg alweer in Start bij Dyantha om wat meer over zijn nieuwe track te vertellen.

"We gaan lekker, dus we blijven aan de linkerkant!"

tempo

De track 'Tempo' gaat over Jairzinho's levenssituatie op dit moment. Daar zit namelijk een hoog tempo in. De dagen gaan zo snel dat hij soms niet eens de kans heeft om te genieten van de dingen die hij meemaakt. Zo was hij in december bijvoorbeeld op Curaçao, maar van de drie dagen dat hij er was, zat hij er twee op het vliegveld.

"Het was allemaal hectisch. Ik was nog nooit op Curaçao geweest, maar ik heb niet eens de kans gehad om het eiland te bekijken. Achteraf zag ik filmpjes van die show en toen zag ik pas hoe tof het was. Ik kan vaak achteraf pas beseffen hoe leuk het was en ervan genieten."

Op social media lijkt zijn leven één grote droom, maar het is hard werken: "ik vind het allemaal leuk, maar ik ben niet alleen maar aan het chillen, ofzo."

Samenwerking

Voor de track 'Tempo' werkte Jairzinho samen met Boef. Deze samenwerking zou je misschien niet direct verwachten van Jairzinho, maar het is een externe schakel die hij heeft ingeschakeld. Jairzinho kende Boef al een tijdje en voelde zijn vibe qua werkwijze wel.

"Hij werkt hard en heeft in korte tijd veel voor elkaar gekregen."

Ster advertentie
Ster advertentie