FunX

Claudia Cobelens zoekt in alles de uitdaging

  1. Newschevron right
  2. Claudia Cobelens zoekt in alles de uitdaging
Claudia Cobelens (36) dacht als klein meisje nooit: als ik later groot ben ga ik leidinggeven. Nog steeds heeft ze geen ambitie om een enorm team onder zich te hebben of heel veel geld te verdienen, maar toch is ze Project Manager bij Mirabeau, leverancier van internetdiensten.
Ook is ze zwanger van haar derde kindje en daarom zocht ze in Hi5 iemand die haar kan vervangen bij Mirabeau. Of dat haar gelukt is? Klik hier.

Na de middelbare school studeerde Claudia Sociologie, maar dat vond ze niet uitdagend genoeg. Daarom koos ze daarna voor Communicatiewetenschap, omdat dat technischer was en wel de uitdaging bood die ze zocht. Zichzelf uitdagen lijkt de rode draad in haar leven, niet alleen tijdens haar studentenperiode, maar ook in haar werk als Project Manager en in haar vrije tijd probeert ze steeds haar grenzen te verleggen.

Solliciteren
Klimmen en hardlopen zijn twee van haar hobby’s. Welke passie ze op werkgebied heeft en waarom ze een leven zonder werken niet kan voorstellen vertelde ze afgelopen zondag in Hi5 tussen 17 en 19 uur.

Omdat Claudia binnenkort met zwangerschapsverlof gaat, was ze op zoek naar een Project Manager die haar kan vervangen bij Mirabeau. Luisteraar Marlon uit Nieuwegein solliciteerde live on air naar die functie. Hieronder hoor je of hij bij Claudia langs mag komen voor een tweede gesprek:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201002281700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie