Naar homepage
FunX

Toufiq over zijn collega bij McDonald's: ''Hij plaste over de grillplaat heen''

foto: Ter illustratie: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Toufiq over zijn collega bij McDonald's: ''Hij plaste over de grillplaat heen''

FunX-luisteraar Toufiq vertelde vanochtend in Start met Fernando over een bizarre gebeurtenis tijdens zijn werkzaamheden bij McDonald's. De oud-medewerker van de fastfoodketen kon zijn ogen niet geloven toen hij zijn collega uit het niets over de grillplaat heen zag plassen.

FunX-luisteraar Toufiq toen hij bij McDonalds werkte: ‘’Een guy piste uit het niets op de grillplaat’’

Ruzie met manager

Toufiq was veertien jaar oud toen hij bij de McDonald's werkte. Het viel hem destijds al op dat er een collega was die niet zo goed met zijn leidinggevende overweg kon. ''Er was daar een guy die regelmatig ruzie had met de manager'', vertelt hij in gesprek met Fernando.

Het is natuurlijk nooit fijn om ruzie te hebben met je leidinggevende. De meesten beseffen in dergelijke situaties dat het van belang is om professioneel te blijven, maar het is niet altijd makkelijk om je emoties de baas te blijven. Dat kan ervoor zorgen dat je dingen doet waar je later misschien spijt van krijgt.

Quote

Er is die dag van alles door de keuken gevlogen: sla, komkommers, noem maar op.

Toufiq

Pissen op de grillplaat

Het is de vraag in hoeverre Toufiqs collega stil heeft gestaan bij het controleren van zijn emoties. ''Op een dag ging het zover tussen die twee, dat mijn collega naar de grill toe is gelopen en vanaf een afstandje over de grillplaat heen heeft gepist.''

Zijn leidinggevende kon vanuit zijn kantoor precies zien wat er gebeurde. ''Er is die dag van alles door de keuken gevlogen: sla, komkommers, noem maar op'', lacht Toufiq. De grill werd die dag per direct gesloten, maar niet veel later werden er weer hamburgers op gebakken. ''Ik weet niet of de grillplaat helemaal gereinigd is, maar de volgende dag was die gewoon weer open hoor.''

Viraal

Toufiq is zich ervan bewust dat een filmpje van de gebeurtenis in deze tijd viraal zou gaan op social media. ''Maar het gebeurde echt dertien of veertien jaar geleden'', doelt hij op het feit dat social media destijds een minder belangrijke rol in mensen hun leven speelde. De oud-medewerker kan in ieder geval zelf terugkijken op een bijzondere herinnering uit zijn periode bij de fastfoodketen.

Ster advertentie
Ster advertentie