OMG

Man doet bommelding bij McDonald's nadat medewerker saus vergeet

  1. Newschevron right
  2. Man doet bommelding bij McDonald's nadat medewerker saus vergeet

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: je haalt ergens snel wat te eten, je pakt het eten uit en ontdekt dat de saus ontbreekt. Dat is altijd vervelend, maar voor de meeste mensen geen reden tot totale paniek. Een man uit Iowa in de Verenigde Staten beleeft dat anders. Nadat hij ontdekte dat de saus voor zijn McNuggets ontbrak, deed hij een valse bommelding bij het McDonald's-filiaal waar hij net vandaan kwam.

Stapje te ver

Robert Golwitzer Jr. werd op zaterdag 29 juni gearresteerd door de politie in Ankeny, Iowa, nadat zijn poging om wraak te nemen op een McDonald's-filiaal compleet was mislukt. Volgens de lokale nieuwszender WHO13, belde Golwitzer Jr. het restaurant nadat hij ontdekte dat zijn saus ontbrak, en maakte hij een reeks bedreigingen aan het adres van het personeel. De zeer ontevreden klant dreigde naar verluidt eerst om de werknemer in kwestie te slaan, voordat dingen snel escaleerden en hij dreigde om het restaurant op te blazen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nachtje in de cel

De politie werd ingeschakeld en Golwitzer werd gearresteerd voor het doen van een 'valse melding van een explosief', wat een misdrijf is in de Amerikaanse staat. Na een nachtje in de gevangenis te hebben doorgebracht werd de man weer vrijgelaten. Het is niet duidelijk of hij uiteindelijk nog saus wist te bemachtigen voor zijn McNuggets.

Ster advertentie
Ster advertentie