Naar homepage
OMG

TikTokker schrikt zich dood nadat ze ineens 50 miljard dollar in de min staat

foto: TikTok: madisonmcgiverrnfoto: TikTok: madisonmcgiverrn
  1. Newschevron right
  2. TikTokker schrikt zich dood nadat ze ineens 50 miljard dollar in de min staat

Je zou maar op je bankrekening kijken en ineens een schuld hebben van 50 miljard dollar. Zoiets gebeurt misschien als je iets gestoords doet tijdens een bachelor(ette) party, maar wat als het gebeurt zonder reden? Het overkwam de Amerikaanse Maddie McGivern, die zich doodschrok toen ze uit het niets 50 miljard dollar in de min stond.

'Wat moet ik doen?!'

In een TikTok-video die een vriend van Maddie deelde, is te zien hoe Maddie en een aantal vrienden zich vol ongeloof afvragen hoe het mogelijk is. "Wat moet ik doen?!", zegt een wanhopige Maddie in de video.

Middels een video op haar eigen TikTok-profiel, vertelt Maddie na de gebeurtenis: "Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik de stad Los Angeles heb gekocht, maar dat is niet het geval. Geen idee waarom ik om 02.00 uur 's nachts op mijn bankrekening keek, maar ik heb het toch gedaan. Toen zag ik ineens dat ik 50 miljard in de min stond."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geld terug in 2099

Alsof het allemaal niet bizar genoeg was vertelt Maddie: "Er viel op mijn rekening ook te lezen dat ik 50 miljard dollar zou krijgen in 2099. Dat zou ziek zijn, maar ik betwijfel of ik dan nog leef." Vol vraagtekens in haar hoofd belde Maddie uiteindelijk haar bank op om te vragen hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat ze 50 miljard aan schulden heeft.

Trucje

Maddie kwam er uiteindelijk achter dat haar bank dit soort dingen doet om rekeninghouders erop te wijzen dat er iets mis is met hun rekening. "Het is een verdomd enge manier om iemands aandacht te trekken. Dat doen ze op deze manier zodat je jouw shit zo snel mogelijk oplost. Maar het is inmiddels opgelost en dat is het enige dat telt. Ik heb geen schuld van 50 miljard dollar meer, godzijdank." Eind goed al goed dus voor Maddie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie