Naar homepage
OMG

Jongen eet 420 dagen lang pizza in ruil voor gratis Tesla

foto: TikTok Foodthewrongwayfoto: TikTok Foodthewrongway
  1. Newschevron right
  2. Jongen eet 420 dagen lang pizza in ruil voor gratis Tesla

Wat doe je als je geen Tesla kunt betalen? Dan sluit je gewoon een deal met Elon Musk. Het overkwam TikTokker Kyle. Als hij 420 dagen lang elke dag een stuk pizza achterstevoren eet, krijgt hij een gratis Tesla.

107 dagen

Met een TikTok-video probeerde Kyle Elon Musk ervan te overtuigen om hem een gratis Tesla te geven als hij 420 dagen lang pizza eet. Verbazingwekkend genoeg stemde de Tesla-topman met het voorstel in. Inmiddels is Kyle al zo'n 107 dagen pizza aan het eten en dagelijks plaatst hij een update op zijn TikTok-account Foodthewrongway.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kritiek

Een gratis auto is overigens niet het enige wat hem is beloofd. "Ik zal je persoonlijk ontmoeten en de Tesla geven op de 420ste dag óf op 20 april 2022", reageert Elon Musk aan Kyle. Toch is er veel commentaar op de challenge, schrijft The Independent. Zo lang elke dag pizza eten, kan leiden tot ernstige gezondheidsrisico's. Denk aan een verzwakt spijsverteringsstelsel en een groter risico op bepaalde vormen van kanker. Veel mensen vinden de aanmoedigingen van Elon Musk daarom niet door de beugel kunnen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie