Naar homepage
OMG

Familie krijgt per ongeluk 50 miljard op bankrekening gestort

foto: Twitter: BRProudNews
  1. Newschevron right
  2. Familie krijgt per ongeluk 50 miljard op bankrekening gestort

Een familie uit Lousiana in de Verenigde Staten kan vanaf nu zeggen dat zij hebben ervaren hoe het is om miljardair te zijn, al was het van korte duur. Op de gezamenlijke bankrekening stond opeens een bedrag van 50 miljard dollar, maar Darren James, de vader van de familie, wist dat het geld niet van hem was en besloot daarom het juiste te doen.

'Geweldig gevoel'

Darren James, een makelaar uit Baton Rouge, merkte voor het eerst dat er iets mis was toen zijn vrouw hem in paniek opbelde. Op internetbankieren zag zij namelijk een overboeking van 50 miljard dollar. Toen de 47-jarige vader thuiskwam van zijn werk, zag hij het enorme bedrag nog altijd op de gezamenlijke rekening staan.

Aanvankelijk dacht James dat hij het geld mogelijk had gekregen van een onbekende rijke oom, meldt Fox 11. Al snel realiseerde hij zich dat het plausibeler was dat het een fout van de bank betrof. Omdat hij wist dat het geld niet van hem was, en het dus diefstal zou zijn om het te houden, besloot hij het juiste te doen door zijn bank op te bellen. Toch erkent hij dat het een geweldig gevoel was om even miljardair te zijn. "Het was een geweldig gevoel om zoveel nullen op je rekening te zien staan. Het was best leuk om te zien hoe het eruit zag", aldus de makelaar tegen Fox 11.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie