FunX

Haal het beste in jezelf naar boven

  1. Newschevron right
  2. Haal het beste in jezelf naar boven
De outfits die Beyoncé in haar nieuwste clip draagt zijn uitdagend en sexy, maar volgens schrijver Lisa Staal is het te veel van het goede: "Waanzinnige clip, maar als je te weinig liefde thuis hebt gekregen als kind, dan denk je dat dit normaal is. Dan gaan sommige meisjes aandacht krijgen via seks, terwijl je liefde en aandacht wil," zei ze vanochtend in Start.

Lisa wil voorkomen dat jongeren aan zichzelf twijfelen en wil ze daarom juist begeleiden en helpen met stichting 'Become the best version of yourself'. Op die manier wil ze jongeren inspireren tot het vinden van een richting in het leven. Lisa gaat het met gastlessen doen, maar ze ziet het liefst dat persoonlijke ontwikkelingsplannen verplicht ingevoerd worden op de lagere scholen: "Dan ontdek je als jong kind al hoe het leven werkt. Begin daarmee met kids op de lagere school, dan haal je incest en pestkoppen eruit."



Stichting Become the best version of yourself gaat op 18 maart van start met het geven van gastlessen op scholen voor jongeren tussen de 15 en 23 jaar. Lisa krijgt daarbij steun van onder andere rapper G-No. Zijn auditie bij The Next MC was het gesprek van de dag, doordat hij rapte dat zijn geboorte het resultaat is van een verkrachting.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie