FunX

Rapper Ome Omar verslaafd aan Twitteren

  1. Newschevron right
  2. Rapper Ome Omar verslaafd aan Twitteren
Maandagochtend was Ome Omar te gast in de FunX Start studio. Aan Fernando vertelt hij eerlijk dat hij verslaafd is aan Twitteren.“Ik ben super erg Twitterverslaafd. Ik kan er niet vanaf blijven. Ik Twitter alles, dag en nacht Twitter ik.” Tussen het posten van verschillende berichtjes door vertelt hij dat dit hem wel eens in de problemen brengt, vooral bij de dames.

Omar was maandagochtend een beetje brak in de studio. Hij had een lange nacht achter de rug want met Lange Frans, Keizer en de broertjes Fouradi’s had hij de videoclip voor ‘Stiekem’ opgenomen, de titeltrack voor de nieuwe film ‘Pizzamaffia’. Iedereen die de heren op Twitter volgt wist dat natuurlijk al lang. Lange Frans vroeg zijn fans zondag zelfs hulp bij het kiezen van schoenen bij zijn outfitjes.

Met meer dan 8000 tweets kan Ome Omar (@superkanjer) zichzelf wel Twitterverslaafd noemen. Veel mensen posten berichtjes voor hun volgers, maar of zijn volgers zijn tweets kunnen waarderen, maakt Ome Omar eigenlijk niet zoveel uit: “Het hangt een beetje van de dag af hoeveel ik Twitter, maar soms loopt het echt uit de hand. Dan verlies ik ook volgers die het niet meer aankunnen. Soms post ik heel lang achter elkaar woordgrapjes en dan wordt het mensen gewoon te veel. Ook vrienden. Die wil ik dan een berichtje sturen en dat kan dan niet. Dan staat er ‘hij volgt je niet’ en dan denk ik ‘Hè, we waren toch vrienden?’”

Twitter heeft Omar ook wel eens in de problemen gebracht, vooral de dames vinden zijn online bekentenissen niet altijd even tof. Omar: “Ik heb best wel vaak spijt van wat ik getwitterd heb. Af en toe Twitter ik dat ik op een feestje ben en dan post ik ook al mijn avances op de dames. En dat heeft dan weer invloed op andere dames die me volgen en dat is heel kut, daar moet ik mee oppassen. Dan Twitter ik ‘Er is hier een lekker meisje en ik ga haar vragen of ze mijn kinderen wil baren’ dan heb ik de volgende dag iemand die heel boos is ‘van ja, gisteren was je weer met iemand…’”

Dames die Omar’s Twittergedrag wel trekken, of het misschien wel aantrekkelijk vinden, kunnen zich melden. De rapper heeft geen vriendin. Omar: “Maar ik zou een vriendin wel leuk vinden, denk ik. Als er vrijwilligers zijn, meld je! Ze moet heel sexy zijn en heel grappig en getalenteerd.”

Ster advertentie
Ster advertentie