FunX

Kalibwoy over verslaving: “Ik dacht altijd dat ik alcohol nodig had, maar ik miste het niet”

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Kalibwoy over verslaving: “Ik dacht altijd dat ik alcohol nodig had, maar ik miste het niet”

In een nieuwe aflevering van It’s Complicated neemt Kalibwoy plaats op de bank bij Mahi en Jayh. Samen gaan ze in gesprek over de impact van verslavingen op hun welzijn en gedrag. Ook wordt uitgelegd waarom mannen het lastig vinden om vrouwen aan te spreken.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verslaving

Van jongs af aan kampte Kalibwoy met een alcoholverslaving. Om tien uur 's ochtends begon hij samen met zijn vrienden al aan de Hennessy. Zo bekent de rapper dat hij nooit nuchter een track had opgenomen. "Ik kon opstaan met een Hennessy fles en dronk het elke dag. Als ik niet dronk, dacht ik: hé, ik heb niet gedronken."

Na het verliezen van een dierbare werd Kalibwoy wakker geschud en besloot hij te stoppen met zijn oude alcohol gewoonte. Ondanks dat hij deze strijd heeft gewonnen, geeft de rapper toe dat hij nog steeds verslaafd is aan hasj. Kalibwoy legt uit dat hij ook problemen heeft met zijn nieren. Zijn nierschade is een reden om gezonder te gaan leven. "Er zal wel door mijn nierfalen een periode moeten zijn dat ik volledig moet kappen en ik probeer het mezelf al duizend keer te zeggen."

Ster advertentie
Ster advertentie