FunX

Laura Ponticorvo is ready to rumble tegen Lena en daagt Ouassima uit

  1. Newschevron right
  2. Laura Ponticorvo is ready to rumble tegen Lena en daagt Ouassima uit

Laura Ponticorvo is helemaal ready to rumble op 26 oktober bij Boxing Influencers. Op die dag staat ze in de ring tegenover Lena (Ex on the Beach). En ready is ze zeker vertelt ze in Start met Fernando. Want hoe aardig zij Lena ook vindt, in de ring wil ze niks van haar overlaten en winnen.

Gefrustreerd

Laura's ervaring met boxen begon vorig jaar bij het programma Boxing Stars. Daarin verloor ze van Jessie Jazz Vuijk. Tijd voor een comeback! Laura: "Daar kijk ik eigenlijk niet positief op terug. Ik was gefrustreerd, omdat ik in de ring niet liet zien wat ik toen wel geleerd had. Het is mijn doel om dat nu wel te laten zien. [...] Ik ga ├ęcht niet nog een keer verliezen."

Topsport life

Laura doet er letterlijk alles aan om niet te verliezen. Laura strijdt zeven dagen per week keihard om in topvorm te komen en traint twee tot drie keer per dag. "Ik heb weinig vrije tijd nu en zeg tegen iedereen dat we na 26 oktober weer gaan afspreken. Het is eten, trainen, werken, naar huis en slapen. Meer doe ik niet."

Lena

Haar tegenstander is dit keer dus Lena en daar is ze zeker blij mee. Laura: "Ik vond het eigenlijk heel leuk toen ik het hoorde. Ik heb Ex on the Beach nooit gekeken, maar ik heb wel gehoord dat ze een felle tante is. Dan zijn we wel aan elkaar gewaagd." En er staat Lena nog aardig wat te wachten. Laura heeft een lieve en vrolijke uitstraling, maar vertelt Fernando dat ze in de ring in een monster verandert.

"In de ring ben ik agressiever dan normaal. De knop gaat dan om en op dat moment vind ik Lena niet een lieve meid. Ik vind haar dan verschrikkelijk en ik ga los op haar."

Challenge?

Als Laura volgend jaar nog eens mee zou doen, weet ze al heel goed tegenover wie ze in de ring wil staan. Laura: "Samen met Ouassima. Zij heeft ook al een keer meegedaan aan Boxing Influencers en we hebben het er al over gehad als geintje. Dus dat zou wel leuk zijn."

Ster advertentie
Ster advertentie