FunX

Marloes Coenen wil weer tegen Cyborg vechten

  1. Newschevron right
  2. Marloes Coenen wil weer tegen Cyborg vechten
Marloes Coenen stond afgelopen weekend in Kansas met MMA-vechter Cyborg in de ring. De Nederlandse had het niet makkelijk tegen de Braziliaanse kampioen. In de vierde ronde ging het mis en moest Coenen de handdoek in de ring gooien. Ze hoorde op een gegeven moment toen ze een stoot kreeg haar oogkas kraken. Ze raakte toen een beetje in paniek. "M'n trainer heeft ooit z'n oogkas gebroken. Sindsdien heeft hij altijd last van zijn ogen en dat ging een beetje door m'n hoofd," aldus Marloes in Start.

Bij een controle in het ziekenhuis bleek alles in orde te zijn. De doktoren hadden haar wel verteld dat ze ooit haar neus heeft gebroken, hetgeen een complete verrassing voor haar was. Marloes denkt dat als ze haar oogkas niet had horen kraken dat ze de vijf rondes wel had kunnen uitvechten. "Als het aan mij ligt komt er nog een derde keer, daar ben ik wel voor in," vertelde de Nederlandse MMA'er die voor de tweede keer in de ring stond met Cyborg.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F101154679"></iframe>
{/source}


Ster advertentie
Ster advertentie