FunX

Roxanne over OnlyFans: "Hij wilde dat ik mezelf op de wc filmde"

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Roxanne over OnlyFans: "Hij wilde dat ik mezelf op de wc filmde"

In een nieuwe aflevering van It's Complicated neemt OnlyFans-creator Roxanne plaats op de bank bij Mahi en Jayh. Ze legt uit hoe ze in de wereld van erotiek is gestapt en welke uitdagingen daarbij komen kijken. Het trio overlegt ook wie ze zouden kiezen als ze enkel hun partner of kinderen kunnen redden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Erotische content

Roxanne besloot haar ambitie om soldaat te worden opzij te zetten, nadat ze werd benaderd voor een fotoshoot. Ze dook meteen diep in de wereld van de adult scene, en al snel bloeide haar passie voor erotische content op. "Ik geniet er gewoon van om in de schijnwerpers te staan en mensen uit te dagen door ze te teasen."

Gezin

Roxanne doet dit niet helemaal in haar eentje; haar partner, de vader van hun drie kinderen, verschijnt ook regelmatig in beeld. Het is voor haar dan ook van belang dat haar kinderen op de hoogte zijn van haar werk. "Mijn oudste zoon is er al van op de hoogte en lijkt er geen problemen mee te hebben. Mijn twee jongste kinderen weten nog niet alles. Ik ben zeker van plan om dit gesprek uiteindelijk ook met hen aan te gaan, want eerlijkheid is voor mij enorm belangrijk."

Incident

Ondanks dat ze veel plezier haalt uit haar werk, heeft ze vaak genoeg te maken met 'bijzondere' aanvragen. Eén incident liep echter enorm uit de hand. Anderhalf jaar lang had ze te maken met een stalker. "Hij wist opgegeven moment waar ik woonde en stond regelmatig voor mijn deur. Ik zag hem zelfs in de speeltuin waar ik met mijn kinderen kwam." In de podcast vertelt Roxanne meer over hoe belangrijk het is om grenzen te stellen.

Ster advertentie
Ster advertentie