FunX

Terugblik Reggaeweek

  1. Newschevron right
  2. Terugblik Reggaeweek
Van 6 t/m 13 april was het Reggaeweek bij FunX, met Ziggi als boegbeeld. Jouw radio en de website stond geheel in het teken van reggae. Je hoorde de lekkerste tunes voorbij komen en je werd op de hoogte gehouden van het laatste rezggaenieuws. Op Tweede Paasdag werd de Reggaeweek afgesloten met de Reggae Top 100 en de ReggaeMiX door dj Idriss. Krijg je hier maar niet genoeg van? Luister dan non-stop naar Reggae Radio!

ReggaeMiX

Direct na de Top 100 luisterde je Tweede Paasdag naar de ReggaeMiX van dj Idriss. Eén uur lang tracks van bekende reggae artiesten. Een MiX van reggae tunes van onder andere Gentleman, Collie Buddz en Ziggi. Veel artiesten uit de Reggae Top 100 komen voorbij.


Check hier de ReggaeMiX 2009!


Reggae Top 100

Tijdens de Reggaeweek stond FunX geheel in het teken van reggae. Een Reggae Top 100 kan dan zeker niet ontbreken. De hele week kon je genieten van de lekkerste reggaetracks. Door op je favoriete artiest te stemmen, bepaalde jij wie er in de Reggae Top 100 werd opgenomen. Check hem hier!

Op Tweede Paasdag kon je genieten van deze heerlijke toplijst. Op zondag 19 april werd het herhaald op Reggae Radio.

Reggae Radio

Er komt reggae uit je speakers! Tune online in op Reggae Radio en luister 24/7 naar de lekkerste reggaetracks! Met muziek van onder andere Ziggi, Bob Marley, Gentleman, Collie Buddz, Tanya Stephens, Morgan Heritage en meer!
Reggae-dossier

Weet jij hoe de reggaemuziek is ontstaan? Lees het in het reggae-dossier. In dit dossier kan je alles lezen over reggae, zoals de belangrijkste artiesten uit de reggae geschiedenis en meer over het rastafarigeloof.
Een compleet overzicht met veel filmpjes en linkjes waar je de hele Reggaeweek zoet mee bent. Bekijk hier het reggae-dossier.


Speciale programmering

Tijdens de Reggaeweek is er on air een speciale programmering. Op Eerste & Tweede Paasdag staat jouw radio geheel in het tegen van heerlijke reggae muziek. Een week vol met reggae nieuws, FunXtra's, reggae gasten, call ins en meer.

De standaard programmering vind je hier.Zondag Eerste Paasdag
17.00 - 19.00 Reggae Five
Maandag Tweede Paasdag
08.00 - 10.00 Start met thema reggae
10.00 - 18.00 Reggae Top 100
met in de studio onder andere Amo Lab, Smiley, Herbalize-it,
Sound System en Maikal X
18.00 - 19.00 ReggaeMiX

Reggaenieuws
Ster advertentie
Ster advertentie