FunX

Franklin Rodriques primeurt tracks in Start

  1. Newschevron right
  2. Franklin Rodriques primeurt tracks in Start
Franklin Rodriques schoof vanmorgen aan in Start om meer over zijn (muziek)leven te vertellen. De Kaapverdiaans-Nederlandse dj/producer staat momenteel ook in de XTips met het nummer A Noite. Hierop hoor je de Portugese vocalen terug van zanger David Cruz.

A Noite is één van de tracks van het aankomende album van Franklin dat in september wordt afgerond. "Eigenlijk was het album al klaar, maar een paar weken geleden had ik nog snel een paar nieuwe nummers gemaakt en die wilde ik ook op het album zetten. Dat heeft een beetje vertraging opgeleverd, maar september moet het echt komen," vertelde de dj vanmorgen in Start.

Op het album kan je een paar afro-nummers, stevige latin house tracks en paar vrolijke zomernummers verwachten. Franklin gaat hoogstwaarschijnlijk ook een luister-app lanceren waarmee je alle tracks van het album kan beluisteren. De nummers zijn daarnaast ook verkrijgbaar via iTunes.

Franklin heeft FunX-presentator Morad bovendien een paar van zijn nieuwe nummers laten draaien die hij nog niet eerder heeft laten horen. Beluister dit vanaf de 31:30 minuten.


Ster advertentie
Ster advertentie