FunX

FOTO'S & VIDEO'S: Recap van het Encore Festival!

  1. Newschevron right
  2. FOTO'S & VIDEO'S: Recap van het Encore Festival!

Recap! De NDSM-werf was bomvol, want de tweede editie van het Encore Festival was aan! De programmering stond zo goed als een huis. Onder andere Cho, Ronnie Flex, Zwart Licht, DJ Waxfiend en Kid Q zetten de boel op stelten. Maar er waren ook genoeg internationale hitjesmakers aanwezig zoals Rae Sremmurd, Eric Bellinger en DJ Mustard on the beat (hoe)! De wat oudere garde kreeg een leuke verrassing van de Encore All Stars met onder andere Brace en THC. DJ Mustard heeft laten zien waarom hij niet te missen was in Amsterdam.

Man oh man DJ Mustard on the beat! #EncoreFestival

Posted by FunX on maandag 31 augustus 2015Spot jezelf!SBMG: "Ik heb nooit gezegd dat je kans dansen"
Als er gasten langskomen in de mobiele FunX studio, dan worden er soms weleens primeurtjes weggegeven. Wie hadden daar zin in? De jongens van SBMG! #DansenOwja, deze guys (Broederliefde, SBMG en SFB) kwamen elkaar tegen voor de studio. Toeval bestaat niet!

Nog een onverwachte ontmoeting tussen Nino ofwel Jack London en Mr. 1095 a.k.a. 'Krakaka'!Choooo!
Ongeveer een maand geleden bracht rapper Cho zijn romantische 'Was Je Nog Maar Hier' uit. Op FunX was het pas nog de DiXte, maar het wordt nog steeds grijsgedraaid. Dat het een hitje is, bleek maar weer tijdens zijn optreden op het Encore Festival.

Jump Adje, jump
En, wat weet je van stagediven?! Adje knows! Hij dook het publiek in vanaf het podium tijdens zijn 'Hele Meneer' optreden.

Encore All Stars
Sjaak en Mocromaniac, of zoals Qbah ze noemt: "De dopeste Marokkanen in de de hip hop game in Nederland" kwamen langs in de FunX studio. Sjaak heeft lang niks van zich laten horen, maar er komt een EP aan! Zij behoren samen met Bokoesam, Dio, Ronnie Flex, THC, Brace, Digitzz, Idaly, Murda Turk, Zwart Licht, Deux Deux, Poke en Fit tot de Encore All Stars.

Rae Sremmurd, Eric Bellinger en A$AP Ferg

FunX-luisteraars: You the shit!
Natuurlijk mogen we de gezelligheid van jullie, de FunX-luisteraars dus, niet vergeten. Knettergek, maar erg leuk!

Snapchatverslagje!Ster advertentie
Ster advertentie