FunX

Nooit meer survival-programma voor Janice

  1. Newschevron right
  2. Nooit meer survival-programma voor Janice
In het nieuwe programma van SBS6, Schat van Oranje, gaan dertien BN'ers op zoek naar een schat op een eiland. Hierbij moeten ze puzzels oplossen en informatie zoeken om deze te kunnen vinden. Deelnemers Janice en Nadia Poeschmann waren vandaag te gast in de ochtendshow met Fernando en hadden uiteenlopende meningen over hun ervaringen op het eiland.

Modeontwerper Janice zou nooit meer meedoen aan een soortgelijk programma. "Expeditie Robinson mogen ze in hun zak steken", aldus de BN'er. Nadia staat hier wel voor open en zou het wel leuk vinden, mits het model/actrice hier een aardig bedrag voor krijgt aangeboden.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41443444"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41443444" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Sommige deelnemers werd aan het begin van het programma gevraagd met wie ze nooit samen op een onbewoond eiland zouden willen zitten. Rob Geus antwoordde de vraag met Emile Ratelband. Tot zijn groot ongenoegen werd Emile een van de eilandbewoners. Ook Babette van Veen kwam vast te zitten op het eiland met iemand die ze totaal niet zag zitten: Rob Geus.

{source}
<object height="81" width="100%"> <param name="movie" value="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41443922"></param> <param name="allowscriptaccess" value="always"></param> <embed allowscriptaccess="always" height="81" src="https://player.soundcloud.com/player.swf?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F41443922" type="application/x-shockwave-flash" width="100%"></embed> </object>
{/source}

Ster advertentie
Ster advertentie