FunX

Yxng LE wordt verrast: "Ik kom van niks en nu sta ik op #1 in de XChart"

  1. Newschevron right
  2. Yxng LE wordt verrast: "Ik kom van niks en nu sta ik op #1 in de XChart"

Yxng LE staat voor het eerst op #1 in de XChart met zijn tune Wat Is Je Naam ft. Frenna. Dat moet natuurlijk gevierd worden en daarom kreeg hij een bijzondere surprise in Start met Fernando! Maar voordat Fernando overging naar de verrassing, wilde hij eerst nog wat dingen weten van Yxng LE.

Tell me more

Wat Is Je Naam is een tune waarmee Yxng LE zichzelf vooral wilde voorstellen. Omdat hij voor het eerst in Start te gast was, wilde Fernando hem ook meteen nóg beter leren kennen. Zo kwam hij te weten dat de artiestennaam van Yxng LE bestaat uit zijn initialen: "Mijn naam is Lloyd Essan en 'Yxng' komt omdat ik altijd de jongste was tussen grote jongens." Maar wat nog meer? Nou, goed nieuws voor de ladies: hij is single en garandeert dat ie romantisch is. Daarnaast luistert hij naar Usher als guilty pleasure en heeft hij Yolanthe Cabau als celebrity crush. Dan weet je dat nu ook!

Surpriseeee

Maar er was natuurlijk nog een verrassing! Omdat Yxng LE voor het eerst op #1 in de XChart staat, werd hij verrast met een speciale award. Daar reageerde hij ontzettend trots op: "Ik kom van niks en zulke dingen waardeer ik gewoon echt. Ik kan me nog herinneren toen ik vorig jaar droomde over muziek maken en kijk waar ik nu sta: bij FunX op nummer 1. Voor mij is het gewoon onbeschrijflijk man."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie