FunX

Movietime: Resident Evil en Bellicher Cel

  1. Newschevron right
  2. Movietime: Resident Evil en Bellicher Cel
Filmkenner Robbert Blokland sprak in Start over de nieuwe bioscoopfilm Resident Evil: Retribution, de spannende Nederlandse thriller Bellicher: Cel en de matige jeugdfilm Nono het Zigzagkind.

{source}
<iframe width="550" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F62192266&show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Bellicher: Cel is volgens Robbert een hele goede en spannende film. Hierin ontdekt Daan Schuurmans dat iemand zijn identiteit heeft gestolen. Hij en zijn vrouw moet vechten voor hun leven. "Dit is een lastig genre om uit te werken, maar met Bellicher is dat zeker gelukt." Volgens Robbert werken de makers van de serie 24 zelfs aan een Hollywood versie.

Resident Evil: Retribution is alweer het vijfde deel met Mila Jovovic. "Het biedt wat je ervan verwacht. Mila die in een lekker pakje zombies gaat bevechten. Heel veel geweld en heel veel bloed en deze keer in 3D!" Robbert weet ook al te melden dat het volgende deel eraan komt.

Nono het Zigzagkind is een jeugdfilm die het 32e Nederlands Film Festival opende. Robbert vindt het een ouderwetse film en vraagt zich vooral af voor wie de film is gemaakt. "Zitten kinderen hierop te wachten?"


Ster advertentie
Ster advertentie