FunX

Mitchell Plaizier (directeur Photoflyer) kan alles verkopen

  1. Newschevron right
  2. Mitchell Plaizier (directeur Photoflyer) kan alles verkopen
Mitchell Plaizier (35) kreeg samen met twee vrienden in een dronken bui het idee voor Photoflyer. Flyers worden vaak weggegooid, maar foto’s minder snel en daarom bedachten ze een concept waarbij een polaroidfoto wordt gecombineerd met commerciële informatie. Photoflyer is op zoek naar een boekhouder en op zondag 29 mei kon jij live op die functie solliciteren in Hi5.

Buitenland
Mitchell liep tijdens zijn heao-opleiding stage in Vietnam, waar hij samen met een studiegenoot een business magazine opzette. Ze waren destijds de eerste Nederlandse studenten in Noord-Vietnam. Ook zijn afstudeeropdracht vond plaats op een bijzondere plaats, Mitchell trok daarvoor naar een van de armste regio’s van Roemenië waar hij een ‘summer university’ wilde opzetten.

Marketing
Dat hij iets met reclame en marketing wilde doen, wist Mitchell al op jonge leeftijd. Waarom hij een paar jaar geleden toch zijn aandelen verkocht in het reclamebureau dat hij had opgezet met zijn vrienden, vertelt de eigenaar en oprichter van Photoflyer op zondag 29 mei in Hi5 tussen 17 en 19 uur. Ook hoor je wat hij heeft met Azië en wat de volgende stap is die hij met Photoflyer wil zetten.

Sollicitatie
Mitchell nam ook een vacature mee van zijn bedrijf, hij was op zoek naar een boekhouder. Er kwamen meerdere reacties binnen, maar niemand durfde het aan om on air te solliciteren. Hoe Mitchell zelf ooit solliciteerde bij zijn vorige baan en waar hij op let als mensen bij hem op sollicitatie komen, vertelde hij in de uitzending. Hieronder hoor je de hele show:

{wmaremote}http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/funx/on_demand/alle_edities/hi5/hi5_201105291700.wma{/wmaremote}

Ster advertentie
Ster advertentie