FunX

Held Mike wil kerstkaarten inzamelen voor eenzame ouderen in tehuis

foto: Mike samen met zijn opa, vriendin en oma
  1. Newschevron right
  2. Held Mike wil kerstkaarten inzamelen voor eenzame ouderen in tehuis

Een mooi momentje vandaag in Start met Fernando. FunX-luisteraar Mike vertelde dat hij een inzamelingsactie wil starten waarbij luisteraars kerstkaarten kunnen sturen naar alle ouderen die in hetzelfde tehuis verblijven als zijn opa. Dit zodat zij zich iets minder eenzaam zullen voelen.

Eenzaam

Het idee van Mike ontstond door de situatie van zijn opa die sinds twee jaar in een tehuis woont en niet meer thuis kan wonen. Een situatie waar helaas veel mensen in het tehuis mee te maken hebben en zich daardoor eenzaam kunnen voelen. Mike legt uit:

"Voor ons is het misschien heel normaal om een kerstkaart te ontvangen, maar voor die mensen is het extra mooi. Mijn opa lijdt aan dementie en heeft een aantal herseninfarcten gehad. Daarom mag hij niet meer thuis wonen en is hij vrij eenzaam natuurlijk."

Spread the love

Wil je meehelpen? Iedereen kan zijn steentje bijdragen aan deze mooi actie door een kerstkaart op te sturen naar Mike. Vervolgens zal hij alle kaarten verzamelen en uitdelen in het tehuis. De kaarten kunnen verstuurd worden naar het adres Peppelwede 5 in Barendrecht. Keep spreading the love!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie