FunX

Gio wordt vader

  1. Newschevron right
  2. Gio wordt vader
Gio vertelde vanmorgen in Start dat hij volgend jaar de trotse papa gaat worden van een meisje. Zijn vriendin is in april uitgerekend.

Voordat de zanger het druk gaat krijgen met z'n rol als vader, werkt hij hard aan z'n aankomende album.De lancering van deze cd staat gepland voor maart 2014. Volgens Gio kan je een pop sound verwachten op dit album. "Het wordt heel breed, heel poppy, met heel veel gitaar en heel veel piano," vertelde Gio.

Jim Bakkum
De zanger heeft nog geen leadsingle uitgekozen, maar als hij er nu één zou moeten kiezen dan gaat hij voor de track 'Het Meisje Is Van Mij'. Op dit nummer voeren hij een Jim Bakkum een strijd om een meisje.

Televisie
Gio vertelde verder ook dat hij binnenkort in een nieuw tv-programma te zien is. Wat voor show dit gaat worden mag hij niet verklappen, maar hij zei wel dat hij hierin zijn stoere kant gaat laten zien.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/124628514%3Fsecret_token%3Ds-6oUHs&amp;color=ff6600&amp;auto_play=false&amp;show_artwork=true"></iframe>
{/source}

Fernando belde vanmorgen met Gio ook vanwege zijn nieuwe track 'In Love' met Broederliefde die je hier gratis kan downloaden.
Ster advertentie
Ster advertentie