FunX

"Andere rijbaan", "op kleur" en "pelikula"? Broederliefde legt het uit!

  1. Newschevron right
  2. "Andere rijbaan", "op kleur" en "pelikula"? Broederliefde legt het uit!

Broederliefde heeft echt een eigen taaltje met elkaar. En dat passen ze ook toe in hun populaire nummers. Ondanks dat je alles misschien kan meezingen, weet je er soms het fijne niet van. Wat bedoelen ze bijvoorbeeld met "andere rijbaan", "op kleur" en "pelikula"? De boys legden het vanochtend uitgebreid uit aan Fernando in Start.

Andere level

Andere rijbaan: "Als je op die snellie rijdt, dan heb je een rechter-, midden- en linkerrijbaan. Maar daarnaast is er ook een andere rijbaan. Een ander level. Dat is dat je op je eigen tempo en op je eigen pad je dingen moet doen. Dat je niet op de rijbaan van iemand anders moet springen, anders gaat het fout. Wij volgen als jaren onze eigen rijbaan. Kijk bijvoorbeeld naar het komende concert in het Sparta stadion."

We moeten door: "Er is geen tijd voor stagnatie, we moeten door."

Op kleur: "Onze manager is altijd op kleur als z'n outfit matcht. M'n jongens en ik zien er altijd kleurig uit en op het podium zijn we ook lekker op kleur. Dat is onze eigen shine."

Pelikula (papiaments voor film): "Het leven is een film. Alles wat wij meemaken is een film nu. Het lijkt wel een droom, het lijkt wel nep."

Ster advertentie
Ster advertentie