FunX

Gregor Salto heeft succes met eigen stijl

  1. Newschevron right
  2. Gregor Salto heeft succes met eigen stijl
De muzikale carrière van Gregor Salto loopt als een trein. De Nederlandse dj/producer heeft voor verschillende grote artiesten aan beats mogen werken. Zo staan twee van zijn producties op het nieuwe album 'Global Warming' van Pitbull. Hiervan was de track 'Echa Pa'lla' al eerder op FunX te horen. Het andere nummer heet 'Everybody Rocks'. Dit is de radio vriendelijke versie want de track heet eigenlijk 'Everybody F*cks'.

Eigen stijl
Het lukte andere Nederlandse dj's waaronder Afrojack en Chuckie al om met grote artiesten aan de slag te gaan. Het grote succes kwam volgens Salto sindskort. "Veel van mijn Nederlandse collega's doen het natuurlijk goed in het buitenland en ik had een beetje moeite om daarin mee te gaan. De laatste tijd lijkt het alsof ik inderdaad ook op die boot ben gesprongen en het gaat heel goed", aldus Gregor tijdens FunX Start. "Die Nederlandse sound die het heel goed doet in het buitenland stond in het begin een beetje ver van m'n bed het was heel hard met heel veel gepiep en geknor. Nu ze die sound hebben gehad ook weer op zoek zijn naar vrouwvriendelijkere dingen en dan komen ze bij mij," voegde hij er nog aan toe.

Meer sterren
Het succes houdt echter niet op bij de samenwerking met Pitbull. Gregor heeft ook de 'Diamonds' remix mogen maken die op de deluxe versie van Rihanna's splinternieuwe album staat. Ook Rita Ora, Skunk Anansie en George Michael staan op het lijstje van de producer. Een remix van Anansi is vorige maand gelanceerd en staat bovendien op haar album.

{source}
<iframe width="100%" height="166" scrolling="no" frameborder="no" src="http://w.soundcloud.com/player/?url=http%3A%2F%2Fapi.soundcloud.com%2Ftracks%2F68131079&show_artwork=false"></iframe>
{/source}

Pitbull ft Papayo - Echa Pa'lla


Pitbull ft. Akon - Everybody F*cks
Ster advertentie
Ster advertentie