FunX

Spanker dropt binnenkort eerste eigen album!

  1. Newschevron right
  2. Spanker dropt binnenkort eerste eigen album!

Spanker komt heel snel met een volledig eigen album! Dat verklapte hij gisteren in De Avondshow. De producer was te gast met Cho, omdat ze genomineerd zijn voor een FunX Music Award. Het nummer Popalik, van zowel Cho als Spanker, heeft een nominatie te pakken in de categorie Best Collabo. Daarnaast heeft de hitproducer ook een nominatie op eigen naam als Best Producer.

"Ik denk niet dat we mogen klagen."

Down voor spanker

Spanker is enorm enthousiast over zijn debuutalbum. Logisch natuurlijk, want na al die losse hitjes is het tijd voor een hele grote knaller van een plaat. En dat wordt hem heel erg gegund door zijn muzikale collega's.

"Tot nu toe heb ik een co-sign van iedereen waarmee ik heb gewerkt. Ze zijn enthousiast en willen me hierin steunen. Sowieso zijn Cho, Hef, Frenna en Jonna Fraser erbij betrokken. In principe iedereen die ik hard vind en een hit heb bezorgd. Daarnaast zijn er ook nog een hoop andere namen die heel down waren om mee te doen."

clipwaardig

Afgelopen maandag is de clip van de eerste single geschoten. Met wie precies, dat wilde Spanker nog niet zeggen. "Ik vind het belangrijk om tracks te maken die clipwaardig zijn. Als het aan mij ligt, maken we voor elke track een clip."

Ster advertentie
Ster advertentie