Games & gadgets

Sony haalt Playstation 5 uit elkaar in video

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Sony haalt Playstation 5 uit elkaar in video

Je wilt zeker weten dat je de beste console koopt en dat alle hardware die erin zit top is. Maar je gloednieuwe Playstation uit elkaar halen om dit te checken? Dat gaat toch net iets te ver. Gelukkig doet Sony het in een video zodat jij niks kapot hoeft te maken. In onderstaande video is te zien hoe de Playstation er van binnen en buiten uitziet. (Tip: zet de ondertiteling aan, tenzij je Japans kan.)

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groter

In het filmpje is te zien hoe groot de PS5 is. ''Het is groter dan de Playstation 4, maar het resultaat daarvan is een verbeterde prestatie en meer stilte.'' vertelt Yasuhiro Ootori, hoofd van design, in het filmpje. De console heeft een standaard waarmee je het zowel staand als liggend kan plaatsen.

Uitbreidbaar geheugen

Het uitbouwen van geheugen wordt makkelijker. Als je de zijpanelen aan de kant schuift, is er ruimte voor extra opslag. Je kan het geheugen dus uitbreiden zonder de Playstation helemaal uit elkaar te halen en je garantie te verliezen.

Stiller

Het harde geluid van een ventilator tijdens het gamen is hopelijk ook verleden tijd. Sony heeft naast de ventilatoren ook vloeistofkoeling in de nieuwe console gezet. Dit zorgt ervoor dat de ventilatoren minder hard moeten werken en dus stiller zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie