Games & gadgets

Er komt een game van Peaky Blinders!

foto: BBC
  1. Newschevron right
  2. Er komt een game van Peaky Blinders!

Peaky Blinders is razend populair en veel fans zouden niets liever willen dan zelf eens in de huid te kruipen van een personage. Fantastisch nieuws, want binnenkort is dat mogelijk! Er komt namelijk een videogame van de serie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Mastermind

Het spel gaat Peaky Blinders: Mastermind heten en is de eerste videogame die gebaseerd is op het populaire gangster-drama. Volgens de ontwikkelaar gaat het om een verhalende puzzelavonturengame. Het verhaal van de game speelt zich af voor het verhaal van Peaky Blinders eerste seizoen. Als speler zul je in huid kruipen van de Mastermind en zo verschillende zaken oplossen.

Shelby-familie

Tijdens het spelen van de game zul je vooral gevaarlijke missies moeten voltooien. Je werkt hierbij samen met alle zes leden van de Shelby-familie. Ieder lid heeft zo zijn eigen vaardigheden, die je continu moet inzetten. Zo kan je Tommy vooral gebruiken om iemand te bedreigen, terwijl Polly de ideale kandidaat is om sloten te kraken. Tijd om iemand een flinke stoot op zijn te neus te geven? Dan moet je Arthur inzetten.

Release

Het spel wordt momenteel ontwikkeld door FuturLab en Curve Digital. Peaky Blinders: Mastermind wordt deze zomer op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc verwacht. Benieuwd hoe dit alles eruit gaat zien? Bekijk hierboven dan naar de eerste beelden.

Ster advertentie
Ster advertentie