Lifestyle

David Beckham brengt Peaky Blinders-kledingcollectie uit

foto: BBC
  1. Newschevron right
  2. David Beckham brengt Peaky Blinders-kledingcollectie uit

David Beckham bezit tegenwoordig naast een voetbalclub ook een kledingmerk: Kent & Curwen. Vandaag maakte de oud-voetballer via Instagram bekend dat het kledingmerk een speciale Peaky Blinders-kledingcollectie gaat uitbrengen. Fans van de populaire BBC-serie herkennen de karakteristieke petten en jassen direct.

The Garrison Tailors

De Peaky Blinders-lijn gaat The Garrison Tailors heten en is vernoemd naar de beruchte bar uit de serie. Beckham draagt de beroemde platte petten al en wil nu de rest van de wereld veroveren met de hoofddeksels.

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een BBC-serie die in Nederland onder andere te zien is op Videoland en Netflix. Daarin probeert de Shelby-familie de stad Birmingham te veroveren. De eerste vier seizoenen zijn al uit en fans wachten ongeduldig op het vijfde seizoen.

Seizoen 5

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders is inmiddels al gefilmd en komt waarschijnlijk in de lente of zomer van 2019 uit. Daarin speelt de politiek in Birmingham een grotere rol en gaan we de invloeden zien van de economische depressie die rond 1929 plaatsvond in Groot Brittanniƫ. Vorig weekend verschenen de eerste beelden van het vijfde seizoen van Peaky Blinders in een BBC-compilatievideo.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie