Films, Series & TV

Peaky Blinders krijgt nog twee nieuwe seizoenen

foto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Peaky Blinders krijgt nog twee nieuwe seizoenen

In het vierde en tot nu toe laatste seizoen van Peaky Blinders krijgt de criminele familie Shelby aardig wat klappen die de gangsterserie tot de laatste seconde spannend maakt. Een vijfde seizoen was al bevestigd, maar blijkbaar is het geloof in de serie zo groot dat de bende uit Birmingham daar nog twee extra seizoenen bovenop krijgt. De Shelby's waarschuwden al in de serie dat ze alles gingen overnemen. Dat lijkt nu echt te gaan gebeuren, dus de wijze les die we hieruit kunnen leren is: don’t f*** with the Peaky Blinders!

Seizoen 6 en 7

De bedenker van de serie, Steven Knight, bevestigde dat er een zesde en hoogstwaarschijnlijk een zevende seizoen van de Peaky Blinders gaat komen tijdens een lunch van de Birmingham Press Club. Hoofdrolspeler Cillian Murphy heeft er in ieder geval zin in: "We hebben met hoofdrolspeler Cillian Murphy gesproken en hij gaat er volledig voor."

Releasedatum seizoen 5, 6 en 7

Het vijfde seizoen van Peaky Blinders verschijnt pas in 2019, dus voor het zesde en zevende seizoen moet je echt nog even geduld hebben.
Ster advertentie
Ster advertentie