Games & gadgets

Multiplayer-trailer 'Call of Duty: Black Ops Cold War' toont next-level gaming

foto: Activision
  1. Newschevron right
  2. Multiplayer-trailer 'Call of Duty: Black Ops Cold War' toont next-level gaming

Call of Duty-fans zijn momenteel maar wat druk met het spelen van multiplayer-variant Warzone en de nieuwste game in de reeks, Black Ops Cold War, zal daar flink op uitbreiden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgebreide mappen

Twee weken geleden zagen we al de eerste spectaculaire beelden van de singleplayer en woensdagavond kwamen daar beelden van de multiplayer bij. Deze stellen met exotische locaties en gigantische explosies allesbehalve teleur. De kaarten zullen onder andere uit Miami, Moskou en Oezbekistan bestaan en daarnaast zijn er ook mappen met enorme gevechtsschepen en woestijngebieden. Er zullen zowel grote, als kleine mini-mappen zijn.

Veel spektakel

De beelden zitten vol helikopter-, boot-, sneeuwscooter-, en car-chases en tonen hoe je als spelers beschikking hebt tot een breed arsenaal aan wapens. Tevens zal er, voor de liefhebber, ook een zombie-modus beschikbaar zijn.

Releasedatum

Call of Duty: Black Ops Cold War is vanaf 13 november beschikbaar voor PS4, PS5, XboX One, XboX Series S en PC. Mocht je denken: zolang kan ik niet wachten, dan is er ook goed nieuws. Vanaf 8 oktober zal er namelijk een beta-versie beschikbaar zijn.

Ster advertentie
Ster advertentie