Games & gadgets

‘GTA 6 speelt zich af in Vice City met vrouw in hoofdrol’

foto: youtube/theknow
  1. Newschevron right
  2. ‘GTA 6 speelt zich af in Vice City met vrouw in hoofdrol’

De Grand Theft Auto-reeks keert over drie á vier jaar weer terug in Vice City, als we YouTubekanaal The Know mogen geloven. GTA VI Vice City zou zich volgens hun extreem geheime bronnen weer in het Miami van Rockstar Games afspelen. Je blijft echter niet voor altijd in het zuiden van Florida. Bij sommige GTA 6-missies zou je heen en weer moeten vliegen naar Zuid-Amerika en waarschijnlijk is dat niet om een nieuwe reggaetonhit op te nemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vrouw in de hoofdrol

Een van de hoofdpersonages in GTA VI zou voor het eerst een vrouw zijn, als we de insider van The Know mogen geloven. Dat sluit nog niet uit dat Tommy Vercetti, CJ, Niko of het gestoorde trio Michael, Franklin en Trevor niet terugkeren, want volgens dit gerucht is het nog onduidelijk of het zesde deel van GTA één of meerdere hoofdpersonages heeft.

Project Americas

The Know zou de nieuwtjes van een insider hebben, die ook precies wist te vertellen dat Rockstar de game intern Project Americas noemt. Het zou niet de eerste keer zijn dat The Know een echt verhaal in handen heeft. Dankzij insiders wisten ze al ver van tevoren details over de gameplay en zelfs screenshots van Dark Souls 3 de wereld in te helpen. Dit nieuws bleek correct en werd later bevestigd door de makers van de game.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie