Games & gadgets

''Mafia 4' is in ontwikkeling en speelt zich af in Sicilië'

foto: Mafia
  1. Newschevron right
  2. ''Mafia 4' is in ontwikkeling en speelt zich af in Sicilië'

Het is inmiddels ruim vijf jaar geleden dat Mafia 3 werd uitgebracht. Sindsdien hebben spelers nog wel kunnen genieten van de in 2020 uitgebrachte remake van het eerste deel, maar volgens de laatste geruchten komt er eindelijk een gloednieuw deel aan in de reeks. Mafia 4 schijnt namelijk in ontwikkeling te zijn en zal zich naar verluidt afspelen in Sicilië.

Don Salieri in Sicilië

Dat claimt insider Shpeshal Nick in een nieuwe podcastaflevering van XboxEra. Volgens Nick wordt Mafia 4 een prequel en draait het verhaal om het personage Don Salieri, die ook te zien is in het eerste deel, en speelt de game zich af aan het einde van de negentiende eeuw en het begin van de twintigste eeuw. Meer details kon Nick helaas niet geven over de game.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'In ontwikkeling bij Hangar 13'

Mafia 4 zou volgens de geruchten in ontwikkeling zijn bij ontwikkelaar Hangar 13. Die ontwikkelaar was ook verantwoordelijk voor de remake van Mafia: The City of Lost Heaven en de remasters van de twee daaropvolgende delen. Het is vooralsnog onbekend of Mafia 4 dit jaar officieel wordt aangekondigd.

Ster advertentie
Ster advertentie