Games & gadgets

Sony kondigt nieuwe Spider-Man uitbreiding aan - met Miles Morales in de hoofdrol

foto: Sony
  1. Newschevron right
  2. Sony kondigt nieuwe Spider-Man uitbreiding aan - met Miles Morales in de hoofdrol

Gisteravond gaf Sony een eerste indruk van wat er te wachten staat op de Playstation 5. Fans waren dolblij te zien dat Spider-Man hier onderdeel van is en kregen alvast de eerste beelden te zien.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe Spidey

Het gaat om een gloednieuw verhaal met ditmaal niet Peter Parker, maar zijn vriend Miles Morales die in het spinnenpak kruipt. Echter gaat het niet om een geheel nieuwe game, maar een uitbreiding van de 2018-versie die op de Playstation 4 verscheen. Van dat spel werden maar liefst 13 miljoen exemplaren verkocht en een vervolg kon dan ook niet uitblijven.

Verbeteringen

In de remaster zullen verbeteringen zijn gemaakt qua laadtijden en graphics, die de PS5-hardware optimaal benutten. "Je kunt het beschouwen als een uitbreiding en een verbetering op de vorige game", stelt de directeur van Sony's Europese Playstation-afdeling in een interview met The Telegraph.

Trailer

Toch hoeven fans niet te vrezen dat er maar weinig nieuws te zien is, want het verhaal van de vorige Spider-Man game eindigde met een cliffhanger. Zo zagen we hoe - spoilers - Harry werd overgenomen door Venom en Miles erachter kwam dat hij ook over supergaven beschikt. De eerste trailer belooft in ieder geval veel goeds. Bekijk hierboven de beelden.

Ster advertentie
Ster advertentie