STER Advertentie
STER Advertentie

Nieuwe Call of Duty krijgt singleplayercampagne

Nieuwe Call of Duty krijgt singleplayercampagne
Steam

Woensdag 13 februari 2019 - 15:54 uur

|

Door:

Burç

De nieuwe Call of Duty-game krijgt weer een singeplayercampagne! In Call of Duty: Black Ops 4 werd de singleplayermodus vervangen door battle royale-modus Black Out en dat bleek zeer succesvol. Toch laat Activision-directeur Rob Kostich weten dat je dit jaar weer solo kan knallen in de nieuwe CoD. Of de Blackout-modus gaat terugkeren is nog onbekend.

Multiplayer

Naast een singleplayermodus maakte Kostich bij de presentatie van de kwartaalcijfers van Activision ook bekend dat de nieuwe Call of Duty een grote en uitgebreid multiplayer en co-op gameplay krijgt én in de herfst uitkomt.

Modern Warfare 4?

Activision liet ook weten dat de nieuwe Call of Duty-game bij de geschiedenis van Infinity Ward past. Dat zijn tevens de makers van de Modern Warfare-reeks, dus het zou zomaar kunnen zijn dat er een nieuwe MW aankomt. Er gaan al een tijdje geruchten dat de nieuwe Call of Duty mogelijk Modern Warfare 4 gaat heten en de laatste Modern Warfare wordt. Onlangs postte YouTuber Chaos nog een lange lijstwaar een reeks CoD-geruchten in opgesomd staat.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

 

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.40920-nieuwe-call-of-duty-krijgt-singleplayercampagne"}