STER Advertentie
STER Advertentie

Miljonair gaat real life Fortnite organiseren op privé-eiland

Miljonair gaat real life Fortnite organiseren op privé-eiland
Epic Games

Dinsdag 9 april 2019 - 16:47 uur

|

Door:

Burç

Een miljonair zoekt een spelmaker die hem kan helpen met het opzetten van een real life battle royale-game zoals Fortnite en Apex Legends, waar honderd deelnemers aan mee kunnen doen. Het gaat om een Airsoft-event dat plaats zal vinden op een privé-eiland. De laatste persoon die overblijft, mag ongeveer 116.000 euro mee naar huis nemen.

Volledig verzorgd

De deelnemers ontvangen Airsoftwapens, kogels en een aanraakgevoelig vest tijdens dit driedaagse evenement. Het doel is om iemand te raken en diegene zo te elimineren. Alle deelnemers strijden twaalf uur per dag en slapen in de buitenlucht. Het voedsel, de kampeerspullen en andere handige tools worden geleverd door de organisatie.

Spelmaker gezocht

Op HushHush.com wordt specifiek gezocht naar een spelmaker die de arena voor de real-life battle royale-game kan ontwerpen. Je krijgt ongeveer 50.000 dollar voor dit klusje dat zes weken zou moeten gaan duren. Als het evenement succesvol blijkt, dan wil de miljonair het vaker organiseren: "Battle royale-games zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden en onze klant is een enorme fan die het spel realiteit wil maken op de veiligst mogelijke manier. Als het kampioenschap een succes wordt, dan wil hij dit jaarlijks laten plaatsvinden."

Zou jij meedoen aan zo'n Airsofttoernooi?

Populair op FunX.nl

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Beyoncé schittert tijdens Europese première 'The Lion King'

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.games-gadgets.41624-miljonair-gaat-real-life-fortnite-organiseren-op-prive-eiland"}