STER Advertentie
STER Advertentie

Man bouwt fiets waarop hij Netflix kan kijken, áls hij hard fietst

Man bouwt fiets waarop hij Netflix kan kijken, áls hij hard fietst
Unsplash

Vrijdag 14 juni 2019 - 11:05 uur

|

Door:

Daisy

Ben je van het Netflixen, maar zou je eigenlijk ook van de bank moeten komen om je ass een beetje te bewegen? Dan heeft de Amerikaanse Ryan Sterbenz wellicht een goede oplossing voor je bedacht om beiden te doen. Hij koppelde zijn hometrainer aan zijn televisie en Netflix-account. Hij moet dus fietsen om televisie te kunnen kijken! 

bruut onderbroken 

Als Sterbenz te langzaam fietst zit er een grote consequentie aan vast: dan valt zijn televisie uit en wordt zijn serie dus bruut onderbroken. Kortom: hij kan alleen Netflixen op het moment dat hij constant aan het bewegen is. Aan Men's Health legt hij uit hoe hij de fiets bouwde. 

geobsedeerd 

Sterbenz vond het altijd al chill om Netflix te kijken tijdens het sporten, maar merkte dat hij het moeilijk vond om constant in beweging te blijven. Hij raakte soms zo geobsedeerd in een spannend stukje, dat hij bijna niet meer bewoog. En dat was dus nou net niet de bedoeling! Het systeem dat hij bedacht zorgt er dus voor dat hij juist op de spannende stukjes wel moet blijven fietsen. Anders kan hij niet zien hoe het nou afloopt! 

30 dollar en twee dagen 

Als hij zijn tempo verliest gaat er overigens wel een piepje af. Als hij daar niet naar luistert en langzaam blijft fietsen, sluit Netflix af en is het gedaan met de serie. Het mechanisme dat hij bedacht koste hem slechts twee dagen en 30 dollar aan onderdelen. Goede tactiek! 

Populair op FunX.nl

  • Eva's paspoort is ongeldig door studieschuld: "Ik kan het land niet uit"

  • Money maken? Verhuur je kamer tijdens het songfestival

  • Wapengebruik steeds normaler onder jongeren in Amsterdam Zuidoost: hoe komt dat?

  • Man koopt koelkastkluis om chocola te beschermen tegen stelend gezin

  • Tabitha is terug met twee nieuwe tracks: "Dit zijn de feel good songs!"

  • 90's-serie 'Saved by the Bell' komt terug mét originele cast