STER Advertentie
STER Advertentie

Gerucht: 'Grand Theft Auto 6 gaat Narcos met een wannabe Escobar'

Gerucht: Grand Theft Auto 6 gaat Narcos met een wannabe Escobar
GTA Vice City

Zondag 7 juli 2019 - 12:27 uur

|

Door:

Burç

Reddit-gebruiker JackOLantern1982 heeft gedetailleerde informatie gelekt over Grand Theft Auto 6. Als we hem mogen geloven, dan gaat GTA 6 zich afspelen in twee steden. Deels in Vice City (Miami), maar ook in een nieuwe fictieve stad die op Rio de Janeiro is gebaseerd. Hij zegt dat er daarnaast ook missies zijn in Liberty City (New York) en mogelijk ook op Cuba. De game zou in 2021 of 2022 moeten uitkomen op de nieuwe generatie consoles.

Lees ook: 'GTA 6 releasedatum gelekt: mogelijk in 2020 op de PlayStation 5'

Narcos

Grand Theft Auto 6 zou de codenaam Project Americas dragen en zich afspelen in de jaren zeventig en tachtig. De drugshandel van de kartels zou centraal staan, net als in de populaire Netflix-serie Narcos. Opvallend genoeg zegt hij dat het hoofdpersonage een man zou zijn die Ricardo heet. Een soort wannabe Pablo Escobar in een tijdperk waarin AIDS ook een grote rol speelde. In eerdere geruchten was te lezen dat het hoofdpersonage een vrouw zou zijn.

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fake news?

JackOLantern1982 zegt dat hij aan de informatie is gekomen dankzij kennissen die bij gamewebsite Kotaku en bij ontwikkelaar Rockstar Games werken. Forbes sprak met gamejournalist Jason Schreier van Kotaku en hij adviseerde om deze leak niet te geloven. Volgens hem zijn dit soort gedetailleerde lijsten over het algemeen fake news.

 

Populair op FunX.nl

  • Jada Pinkett Smith geeft toe: 'Ik had affaire met August Alsina'

  • Album 'Allemaal een Droom' van Boef gaat viraal

  • 'Grote zorgen bij familie over bipolaire Kanye West'

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • Politie stopt met zoeken naar Glee-actrice Naya Rivera

  • Bill Gates stelt harde eisen aan verspreiding toekomstig coronavaccin