Games & gadgets

Rapper Logic stopt met muziek om exclusief te streamen bij Twitch

foto: YouTube: Amoeba
  1. Newschevron right
  2. Rapper Logic stopt met muziek om exclusief te streamen bij Twitch

Soms moet je alles ineens omgooien om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Dat heeft Logic waarschijnlijk ook gedacht, aangezien de rapper stopt met het maken van muziek en vanaf nu fulltime aan de slag gaat met gamen bij Twitch.

Stoppen met rappen

De (voormalig) rapper heeft een miljoenendeal getekend bij Twitch, om exclusief voor hen te gaan streamen op. Logic, die eigenlijk Sir Robert Bryson Hall II heet, vertelt dit in een interview met The Verge. Volgens Logic is de deal ontstaan nadat hij aangekondigd had te stoppen met rappen. dat hij een deal heeft getekend met Twitch een aantal dagen nadat hij heeft aangekondigd te stoppen met rap.

Veel volgers

Logic streamt momenteel al een paar jaar zo nu en dan op Twitch en heeft in die tijd 65.000 volgers aan zijn account gebonden. Tevens heeft hij meer dan 1,5 miljoen views weten te generen. Twitch hoopt dat deze aantallen alleen maar verder op zullen gaan lopen.

Zin in

Op Twitter laat Logic weten er veel zin in te hebben. "Ik ben gezegend met miljoenen fans en volgers die ik heb", schrijft hij. "Dus het is een geweldige samenwerking. Ik breng een aantal nieuwe ogen naar de dienst, terwijl zij nieuw geld brengen naar mijn bankrekening, en - ik maak een grapje."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie