Games & gadgets

A$AP Rocky krijgt eigen gamemodus in 'Need for Speed Unbound'

foto: YouTube: Need for Speed
  1. Newschevron right
  2. A$AP Rocky krijgt eigen gamemodus in 'Need for Speed Unbound'

Het is al enige tijd bekend dat A$AP Rocky samenwerkt met EA aan de soundtrack van de aankomende Need for Speed Unbound, maar fans kunnen de rapper ook in de game zelf bewonderen. Rocky zal in Unbound namelijk de Takeover Events gaan leiden, zo blijkt uit een gloednieuwe trailer van de game.

Overname

In de trailer legt A$AP Rocky zelf uit wat spelers kunnen verwachten van de Takeover Events. In de gamemodus moeten spelers delen van de stad Lakeshore overnemen door onder meer zo stijlvol mogelijk te rijden, verzamelobjecten verpletteren, te driften en andere stunts uit te halen tijdens straatraces. De rapper is zelf niet speelbaar in de modus.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Rocky past bij Need for Speed"

Het is de eerste keer dat A$AP Rocky te zien is in een grote game. "A$AP Rocky is een trendsetter in muziek en fashion. Hij is ook een beetje rebels en dat past bij de Need for Speed-vibe", aldus NFS-ontwikkelaar Criterion tegenover IGN. "Het is daarom logisch dat hij in een gamemodus zit die hem het beste vertegenwoordigd én ook nog leuk is voor de fans."

Kleurrijke NFS

Wellicht is het je opgevallen dat Need for Speed Unbound een stuk kleurrijker is dan voorgaande NFS-games. Dat komt omdat spelers in Unbound de races naar hartenlust kunnen opleuken met verschillende tekenfilmachtige effecten. Spelers werken in de game naar de ultieme straatrace toe, genaamd The Grand. Om daaraan mee te kunnen doen, moeten wekelijkse kwalificatieraces gereden worden.

Ster advertentie
Ster advertentie