Games & gadgets

Nieuwe functie WhatsApp: je kunt nu berichten naar jezelf sturen

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe functie WhatsApp: je kunt nu berichten naar jezelf sturen

WhatsApp heeft een nieuwe functie aangekondigd. In de komende weken wordt het voor gebruikers mogelijk om jezelf berichten te sturen. Zo kunnen mensen notities en reminders opslaan via de app en bijvoorbeeld boodschappenlijstjes met zichzelf delen.

Message Yourself

Meta, het moederbedrijf van WhatsApp, laat in een verklaring weten dat de nieuwe functie 'Message Yourself' heet. "Zo kun je een to-do voor jezelf aanmaken of een hersenspinsel opslaan", schrijft het bedrijf. De nieuwe functie wordt mogelijk voor alle gebruikers van WhatsApp op iPhone en Android-toestellen.

Mensen kunnen Message Yourself in gebruik nemen door een nieuwe chat aan te maken via de app. De naam van de gebruiker zal vervolgens bovenaan de lijst met contactpersonen staan.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Online-status verbergen

Met meer dan 2 miljard maandelijkse gebruikers staat WhatsApp bekend als de populairste chat-app ter wereld. Gezien de groeiende concurrentie van bijvoorbeeld Telegram, is het bedrijf de laatste tijd bezig met innovatieve ontwikkelingen. Zo maakte WhatsApp het onlangs ook mogelijk om je online-status te verbergen voor anderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie