Games & gadgets

Gametrailer van Mario Kart Tour voor je mobiel duikt op

foto: YouTube/Nintendo Mobile
  1. Newschevron right
  2. Gametrailer van Mario Kart Tour voor je mobiel duikt op

Heb je een zwak voor karts of voor loodgieter Mario en zijn vriendjes? Dan kan je binnenkort Mario Kart Tour gratis downloaden voor je smartphone. De mobiele versie van het populaire Nintendo-spel zou in april al verschijnen, maar is uiteindelijk verplaatst naar 25 september. De game is dan beschikbaar voor iOS- en Androidtoestellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Racen met één vinger

Je kan Mario Kart Tour volgens de makers met één vinger besturen. De karts trekken vanzelf op en kun je vervolgens besturen door te swipen op je scherm. Alle personages in de game hebben een eigen speciaal item waarmee je andere racers kunt lastigvallen tijdens de wedstrijd. Dat doe je op typische Mario Kart-tracks gecombineerd met banen die geïnspireerd zijn door steden uit het echte leven. Zo zie je in de trailer Parijs voorbijkomen met bezienswaardigheden zoals de Eiffeltoren en de Arc de Triomphe.

Gratis, maar...

Mario Kart Tour kost je helemaal niets, maar pas wel op voor in-game aankopen. Zo kan je nieuwe personages vrijspelen door keihard te bikkelen voor virtuele muntjes, maar als je geen geduld hebt, dan zijn ze ook te koop.

Ster advertentie
Ster advertentie