Games & gadgets

Lange gameplayvideo uitgebracht van 'Call of Duty: Modern Warfare 2'

foto: Call of Duty
  1. Newschevron right
  2. Lange gameplayvideo uitgebracht van 'Call of Duty: Modern Warfare 2'

Na de release van de eerste gameplaytrailer krijgen fans van Call of Duty: Modern Warfare 2 eindelijk de game in actie te zien. Activision heeft namelijk een ruim zeven minuten lange gameplayvideo uitgebracht waarin fans de missie Operation Dark Water te zien krijgen.

Golf van Mexico

Operation Dark Water speelt zich af op een booreiland in de Golf van Mexico. Task Force 141, het team waar je als speler onderdeel van uitmaakt, heeft geheime informatie verkregen waaruit blijkt dat er aan boord van een schip raketten verborgen zijn en gaat op onderzoek uit. Het team van de personages Ghost en Soap gaat samen met een kolonel van een speciale Mexicaanse eenheid aan boord waar ze te maken krijgen met zogenoemde AQ-vijanden die ook op zoek zijn naar de raketten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Amsterdam

Afgelopen woensdag maakte Activision meer details bekend over Call of Duty: Modern Warfare 2 middels een blog over de game. Zo gaat het verhaal verder waar Modern Warfare (2019) ophield en zal een van de missies in het spel zich afspelen in Amsterdam. Ook draait de game op dezelfde engine als het aankomende Warzone 2, keert de Spec Ops-modus terug en is de Gunsmith-modus op de schop gegaan. Meer informatie over de multiplayer volgt hoogstwaarschijnlijk pas in augustus.

Ster advertentie
Ster advertentie