Lifestyle

Rihanna kondigt lancering skincare aan

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Rihanna kondigt lancering skincare aan

Rihanna heeft aangekondigd met een eigen skincare lijn te komen. De zangeres en make-up queen heeft nu ook bekendgemaakt wanneer haar eigen skincare collectie Fenty Skin op de markt komt: 31 juli.

Wakker geschud

RiRi zorgde er in 2017 met haar make-up lijn Fenty Beauty voor dat de make-up industrie compleet werd wakker geschud. Ze lanceerde een collectie met maar liefst veertig (!) foundations, zodat er make-up zou zijn voor echt iedere huidskleur. Ook al waren er wel wát merken die hier ook al iets aan deden, Rihanna leek de doorslaggevende factor voor veel andere beautymerken om voor alle huidskleuren make-up te gaan maken, in plaats van alleen voor witte mensen.

De norm
Inmiddels lijkt een foundation in kleuren van wit naar zwart nu gelukkig de norm. Haar producten hebben over de hele wereld duizenden fans en is het voor Rihanna dus tijd om zich te focussen op skincare. Eerder liet ze al weten aan de Britste Vogue bezig te zijn met een eigen lijn, en nu heeft ze dus ook een datum bekendgemaakt.

Tipje van de sluier

Rihanna geeft op haar Instagram al een tipje van de sluier weg over de producten, maar wat voor producten het precies gaan worden weten we niet. Zonder skincare-lijn werd zij vorig jaar door Forbes al uitgeroepen tot 'rijkste vrouwelijke artiest ter wereld'. Overigens zit ze niet alleen maar op haar centen: kortgeleden doneerde ze nog miljoenen euro's om het coronavirus en huiselijk geweld tijdens de crisis te bestrijden.

Ster advertentie
Ster advertentie